Sambata 10 Decembrie

Băsescu îl ironizează pe Gigi Becali: ”Când o facem de oaie...”Președintele României, Traian Băsescu, l-a ironizat pe Gigi Becali pentru tentativa acestuia de a se înscrie la Facultatea de Teologie pentru a putea ieși din Penitenciarul Jilava.


Becali are de executat o sentință de 3 ani jumătate pentru condamnările din "Dosarul Sechestrarii", "Dosarul Terenurilor" şi "Dosarul Valiza". Patronul stelist a încercat să se înscrie la Facultatea de Teologie pentru a ieși uneori din penitenciar, însă a fost refuzat de Biserica Ortodoxă din România.

"Da, cand o facem de oaie, ca vorbim de Gigi Becali, ne-ar veni sa ne calugarim!", a declarat Traian Basescu in emsiunea Pro Motor de la Pro TV.

Basescu a comentat si viitoarea schimbare de la FRF, dar si anuntul lui Dumitru Dragomir de a continua la LPF.

"Eu am discutat cu Mircea Sandu. Si el isi doreste noua generatie si este pregatit sa-i acorde toata sustinerea de care, eventual, ar avea nevoie. Il vad si pe Gica Popescu presedinte, si pe Iordanescu. "Mitica are impresia ca nu-i batran? Ha-ha-ha! Va ramane acolo pana-l punem in formol! Nea Mitica si liderii sindicali, care sunt vesnici in tara asta!", a spus Basescu.

Comentarii Facebook