Basescu despre jurnalisti: Sunt lipsiti de profesionalism si inteleg foarte gresit ce se intampla


Presedintele Traian Basescu a declarat la o intalnire a studentilor romani din strainatate, ca jurnalistii sunt "adesea" lipsiti de profesionalism.

"Imi pare rau sa va dezamagesc cumplit. Am fost invitat pentru o scurta interventie, va fi ceva mai lunga, pentru ca vreau sa profit de un lucru care mi se pare important. Multi, cei mai multi dintre dumneavoastra traiti in strainatate, va informati din mijloacele mass-media, care adesea, din lipsa de profesionalism, inteleg foarte gresit ce se intampla in Romania sau nu inteleg deloc. Cred ca e o oportunitate aceasta intalnire cu dumneavoastra sa va spun cate ceva despre Romania, care vreti sa va primeasca inapoi. Nu-i mai cereti Romaniei sa va primeasca inapoi, ca ea va asteapta", a declarat presedintele Basescu.

Seful statului a participat la cea de-a treia Gala a Ligii Studentilor Romani din Strainatate. "Va doresc mult succes in 2012, un succes care sa se materializeze in atingerea obiectivelor pe care le aveti pentru acest an", a mai spus Traian Basescu, citat de Mediafax.

Comentarii Facebook