Miercuri 24 Aprilie

Basescu acuza universitatile ca sunt fabrici de diplome si mezina EBA batjocoreste limba romana - VIDEO


Traian Basescu a acuzat universitatile ca s-au transformat in fabrici de diplome, dar nu se uita in propria "odgrada" unde mezina EBA terfeleste limba romana la fiecare aparitie publica.

Dezacordurile facute de EBA sunt celebre, dar si oda adusa lui Emil Boc pe care l-a "glorificat" pentru ca reuseste sa lege cateva fraze.

In tot acest context, declaratiile facute marti de Traian Basescu, care acuza universitatile ca scot tineri nepregatiti si ca s-au tranformat in fabrici de diplome, palesc.

Elena Basescu a absolvit Universitatea Romano-Americana si a studiat doua semestre in SUA, la James Madison University, dar nu doi ani cum a precizat chiar ea in CV-ul.

"Este mult mai desteapta decat o credeti, este totusi un copil care a terminat in Statele Unite in James Madison University. Si-a echivalat studiile si aici, vorbeste foarte bine o limba straina", a afirmat presedintele intr-un interviu televizat. Potrivit HotNews.ro, Elena Basescu nu a obtinut o diploma JMU, studiile si le-a finalizatiat Universitatea Romano- Americana.

"Elena Basescu a fost student part-time la James Madison University in timpul semestrelor din toamna lui 2002 si primavara lui 2003. Ea nu a obtinut o diploma JMU. Acest student s-a inscris la noua ore-credit pentru ambele semestre, din toamna lui 2002 si primavara lui 2003. JMU considera ca un student este full-time cand se inscrie la 12 ore-credit sau mai mult", au precizat oficialii Universitatii James Madison din Statele Unite, intr-un raspuns trimis HotNews.ro.

"Nu a primit o diploma de la James Madison University. A urmat cursuri, in urma carora a obtinut 9 credite, si in toamna lui 2002 si in primavara lui 2003", a declarat Don Egle, purtator de cuvint al JMU, citat de Realitatea TV.

Toate aceste "omisiuni" nu i-a impiedicat pe romani sa o voteze in 2009 la alegerile europarlamentare.

Comentarii Facebook