Băsescu a vorbit despre grațierea lui Becali: Baronii fotbalului duc zgomotul dincolo de lipsa de decentă



Președintele Traian Băsescu a discutat în cadrul unui interviu despre grațierea lui Gigi Becali și a celorlalți condamnați din Dosarul Transferurilor. Șeful statului a precizat că primește foarte multe cereri de grațiere, însă ”baronii fotbalului” fac un zgomot mult mai mare

"Să nu credeţi că doar baronii fotbalului îşi cer graţierea. Numai că baronii fotbalului sunt mult mai zgomotoşi. De ce? Pentru că au bani. De asta sunt mult mai zgomotoşi, şi uneori duc zgomotul dincolo de lipsa de decentă faţă de ce i s-a întâmplat în viaţă", a spus Băsescu la Adevărul Live.

Băsescu a precizat că acordă atenție atât cererilor venite de la oameni celebrei, precum și celor formulate de cetățeni simpli.

"Vă asigur că mă uit cu multă atenţie la orice cerere de graţiere şi o gândesc profund. În mod egal pentru Gigi Becali, pentru cetăţeanul pe care televiziunile nu îl cunosc sau pentru femeia cu patru copii acasă. Dar ceea ce am spus nu înseamnă nimic altceva decât ce se întâmplă, că mă gândesc serios la orice cerere de graţiere", a mai spus președintele.

Comentarii Facebook