Aura Ion și Radu Zamfir ar fi avut o relație sentimentală

 

Un medic îl acuză pe doctorul Radu Zamfir, cel care a supraviețuit în urma accidentului aviatic de la Cluj, că avea o relație sentimentală cu studenta Aura Ion.

 

ESTI un BULANGIU DOCTORE ZAMFIR !!!! NU UN EROU NATIONAL!!! 

Dr. Zamfir avea o relație extraconjugală cu Aura Ion. Nu erau amanți, așa cum spun unii dintre colegii lui Zamfir, ci numai o nouă cucerire a acestuia, o nouă victimă. Pentru că, deși căsătorit cu o doamnă doctor cardiolog de la Floreasca, fostă colegă de-a lui din facultate, dl Zamfir este cunoscut ca un mare crai, printre asistente, rezidente și tot ce pică. Zamfir a luat-o pe Aura în avion, pe riscul lui, pentru că altfel nu ar fi urcat ea acolo, doar că își dorea ea să învețe mai mult. In plus, revin și spun, prelevarea și transplantul sunt domenii care necesită cel puțin 6 ani după rezidențiat și nu este predat studenților decât în medii sigure și opțional. In niciun caz în situații de urgență, cum a fost prezentat acest caz!”, a scris medicul Adrian M. (34 de ani) pe contul lui de Facebook.

 

Medicul care l-a acuzat pe Radu Zamfir că a urcat-o pe Aura Ion în avion lucrează la Spitalul CFR Constanta, colaborand si cu Institutul National de Medicina Sportivă.

 

Comentarii Facebook