Au scapat de CANCER în 40 de zile. Leac miraculos ţinut de chinezi ascuns sute de ani


O plantă pe care chinezii o foloseau de sute de ani pentru tratarea artritei reumatoide, este acum utilizată de medicii chinezi în tratarea cancerului.

Numită "boala secolului" datorită numărului crescând de victime în fiecare an, milioane de oameni mor anual din cauza ei. Până acuma nu s-a descoperit un tratament eficient împotriva cancerului iar chimioterapia, extrem de dăunătoare întregului organism, nu are niciun efect dacă boala este foarte avansată.

Medicii au făcut teste pe şoareci în laboratoarele lor, asupra celulelor canceroase, folosind o plantă descoperită de chinezi.

"În 40 de zile, şoarecii care sufereau de cancer s-au vindecat", au declarat specialiştii, care au făcut experimentul, pentru Science Translational Medicine.

Lei gong teng, planta despre care vorbim, este o plantă folosită de sute de ani pentru tratarea artritei reumatoide. Experimentele reuşite pe şoareci ar putea fi făcute şi pe voluntari umani. Medicii o consideră a fi un real succes în tratarea cancerului.

În urma cercetărilor efectuate, se pare că planta ar avea în componenţa ei triptolidele, substanţe despre care se ştie că ajută foarte mult în lupta împotriva cancerului.




Sursa: Antena3.ro







Comentarii Facebook