Atentie, pietoni bauti - semnele de circulatie au fost amplasate intr-o comuna din Arad

 

Drumurile din localitatea aradeana Pecica sunt intesate cu indicatoare care ii avertizeaza pe soferi sa conduca precaut pentru ca se pot intalni cu cetateni aflati in stare de ebrietate. Indicatoarele au fost amplasate in preajma barurilor si a restaurantelor.

 

Semnele de circulatie au forma triunghiulara si in mijloc apare o persoana rabusita la pamant cu o sticla in mana sub care sta scris cu majuscule: "Cetateni turmentati". In total au fost amplasate 10 astfel de semne de circulatie in localitratea Pecica, judetul Arad.

 

Primarul orasului Pecica, Petru Antal, a declarat ca a vazut asa ceva in Germania si s-a gandit sa importe ideea. "In ultima vreme, pe raza orasului Pecica am avut cateva accidente de circulatie care s-au soldat, in unele cazuri, chiar si cu persoane decedate. Ne-am gandit la diferite variante prin care putem stopa acest fenomen si am stabilit ca primul pas sa fie montarea acestor semne de circulatie. Eu, ca si conducator auto, incerc sa devin mai atent, gandindu-ma ca in acea zona se afla un local, un bar", a declarat Petru Antal, primarul orasului Pecica, citat de Realitatea TV.

 

Orasul Pecica este situat pe Drumul National 7 Arad -  Nadlac, la circa 20 de km de granita cu Ungaria. Localnicii din oras spun ca de la amplasarea semnelor de circulatie au ajuns de rasul lumii, dar macar se diferenteaza cumva de restul tarii.

 

Foto: Realitatea TV

Comentarii Facebook