Atacurile din Siria continuă. 23 de copii au murit în urma bombardamentelor


Armata siriană a efectuat miercuri o serie de bombardamente asupra orașului Maaret al-Numan din nordul Siriei. Orașul se află sub controlul rebelilor iar aceștia au anunțat că bilanțul victimelor este de 49 de persoane dintre care 23 sunt copii.

Ținta vizată de către armata siriană a fost un imobil de locuințe și o moschee. Bilanțul victimelor a ajuns la peste 49 de persoane dintre care 23 sunt copii, cel mai mic având vârsta sub 9 ani, potrivit sursele rebele.

Toate victimele bombardamentului au putut fi scoase de sub darâmaturi dar au continuat sa existe cadavre prinse sub molozul moscheii vecine, informează surse medicale care au intervenit la locul faptei,iar printre morți au fost și 6 femei, informează Mediafax.

Un jurnalist AFP a văzut în spitalul improvizat 32 de cadavre, inclusiv șase copii. Cadavrele mutilate, unele chiar de nerecunoscut erau Învelite în lintolii albe iar în saci de plastic aflati in apropiere se aflau "parti de corpuri".

Un părinte ucis și-a salvat fiul în mod miraculos, protejându-l în brațele sale.

Tirul bombardamentelor a încetat în cursul acestei nopți. Potrivit AFP tirurile de obuze au continuat pana vineri ora locala 01:00 ( 01:00 ora României)



Sursa: Mediafax



Comentarii Facebook