Anamaria Prodan șantajată de impresarul Dumitru Tudor. Bărbatul a fost arestat

 

Fostul impresar Dumitru Tudor a fost reținut în flagrant de poliţişti, joi seară, iar apoi a fost arestat. Bărbatul este acuzat că l-a şantajat pe antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, şi pe soţia acestuia, Anamaria Prodan.

 

Impresarul a primit 12.000 de lei pentru a nu face publice informaţii compromițătoare.

 

Impresarul Dumitru Tudor, zis ”Ciorbă”, a fost reținut în urma unui flagrant într-un restaurant chiar din Sectorul 1, unde a primit o primă tranşă din banii ceruți, de 12.000 de lei.

 

Gigi Becali ar fi fost cel care i-a sfătuit pe soții Reghecampf să se adreseze anchetatorilor. ”Am văzut toate certurile care s-au întâmplat, dar nu m-a interesat pentru că e problema lor. Mi-a zis de de telefoane şi ameninţări. Eu nu mă bag, eu am angajat un antrenor. Eu m-am învăţat minte să nu mai fiu arestat. Nu mă interesează. Eu i-am zis lui Reghecampf că există procurori, eu habar n-am ce flagrant a făcut. M-a sunat băiatul lui Ciorbă. Nu mă bag. Eu îl cunosc pe Ciorbă de 23 de ani, nu vreau să vorbesc nimic de el. Nu m-a întebat pe mine când îmi înjura antrenorul. Mă interesează doar de familia mea”, a spus Becali, conform realitatea.net.

 

Rudele impresarului susțin că Anamaria Prodan îi datorează acestuia 8.000 de euro, iar ”Ciorbă” nu a făcut decât să ceară restituirea sumei.

Comentarii Facebook