Atac dur al lui Vadim Tudor la adresa Ungariei. Vezi ce declarat europarlamentarul


Europarlamentarul Vadim Tudor a lansat un atac dur la adresa Ungariei, la nici o lună înainte de meciul România-Ungaria, din cadrul calificărilor pentru Campionatul Mondial de Fotbal din 2014.


"Daca ma duc la Budapesta, ma duc cu o tancheta, sa eliberez Budapesta a treia oara. Au depasit masura foarte rau si trebuie sa-i batem mar! Ungurii si-au cautat-o cu lumanarea, acum sa plateasca. FIFA a facut foarte bine pentru ca s-au profenat niste jigniri foarte mari la adresa statului israelian", a spus Corneliu Vadim Tudor la GSP TV, informează realitatea.net.

"Sunt convins ca daca baietii se mobilizeaza si Piturca va gasi formula de atac ii vom bate. Jucatorii nationalei sunt din Ardeal si stiu ce am patimit cu ungurii astia. Parintii ungurilor le spun jucatorilor "Pe ei, omorati-i ca ne-au luat Ardealul!". Asa trebuie sa facem si noi. Fac apel la ei si le cer sa moara pe teren. Baieti, bateti-i sa le sune palinca in cap!", a mai spus Vadim Tudor.

Europarlamentarul a mai precizat că va cere demisia lui Piţurcă în cazul unui eşec: "Daca va lua bataie la Budapesta, Piturca trebuie schimbat imediat. De ce sa-l mai tinem daca pierde? Ce tupeu sa mai avem la calificare daca nu batem Ungaria? Du-te, taticule, de unde ai venit ca avem altii mai buni!".

Meciul de calificare va avea loc în data de 22 martie, iar ca urmare a incidentului în care fanii maghiari au avut un comportament rasist în timpul unui amical cu Israelul, partida se va desfășura cu porțile închise.

Comentarii Facebook