Arhiepiscopul Tomisului si-a facut un hotel de lux, pentru ca viata "monahala" sa ii fie mai linistita

 

Macedon Petrescu, zis Teodosie, si-a facut Hotel de lux cu turle.Hotelul are jacuzzi si spa, iar la inaugurarea lui oamenii Domnului au comandat sampanie, care avea , desigur etichete cu icoana Adormirii Maicii Domnului. Ca totul sa fie cat mai "sfant".

 

Potrivit realitatea.net, calugarul si-a ridicat ""manastirea" care adoposteste chiliile pe cinci etaje. In urma cu 12 ani Preasfintitul Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, a mostenit de la parintii lui un teren de aproape un hectar de teren in Dorna Arini, jud Suceava. Cum functia in sanul bisericii il impiedica sa detina averi, preasfintitul Teodosie a donat terenul bisericii si a hotarat sa inalte pe el o manastire.

 

Ce a rezultat... o "manastire" pe cinci etaje, cu un domeniu total de 20 de hectare (nu 1 hectar cat a primit de la parinti) cu jacuzzi, dusuri cu hidromasaj si spa. Asta ca sa aiba o viata monahala tihnita. Potrivit realitatea.net, valoarea investitiei este de peste 4 milioane de euro, bani care se pare ca au plecat din Arhiepiscopia Tomisului. Cand totul a fost gata o maicuta stareta pe care nimeni nu reuseste sa o gaseasca, i-a donat hotelul lui Teodosie, asa el s-a ales cu hotelul, iar maicutele cu ceea ce era de fapt manastirea.  

Comentarii Facebook