Arhiepiscopul Calic îi îndeamnă și el pe români să meargă la Referendum. Cum încearcă să îi convingăArhiepiscopul Calinic al Argeșului se alătură înalților prelați ai Bisericii care susţin prezenţa la referendumul pentru familie şi votul DA pentru modificarea Constituţiei.

Familie înseamnă jertfă, răbdare, responsabilitate", a subliniat Arhiepiscopul Calinic miercuri la Mănăstirea Curtea de Argeș în ziua în care monumentul arhitectural și-a serbat ctitorul și ocrotitorul, pe Sfântul Neagoe Basarab, conform realitatea.net.

Amintind cuvintele Mântuitorului: „Prin răbdarea voastră veţi dobândi sufletele voastre" (Luca 21:19) și „Cel ce va răbda până sfârşit, acela se va mântui" (Matei 24:13), ierarhul a spus că în special prin răbdare oamenii pot dobândi mântuirea și de aceea „Familistul se va mântui".

În cadrul predicii din 26 septembrie 2018, Arhiepiscopul Argeșului a citit un fragment din Învăţăturile lui Neagoe Basarab către fiul său Teodosie.

De asemenea, acesta i-a îndemnat pe credincioși să participe la Referendumul din 6-7 octombrie pentru definirea căsătoriei.

Comentarii Facebook