Are doar 6 luni si este cel mai destept copil din Marea Britanie

 

O fetita romanca de numai sase luni din Marea Britanie se afla pe prima pagina a presei straine, dupa ce a uimit intrega lume prin abilitatile extraordinare de care da dovada din primele luni de viata.

Izabella Oniciuc, fiica unei romance din Marea Britanie, merge singura la toaleta, intelege alte limbi straine si dirijeaza o orchestra imaginara, scriu jurnalistii de la Daily Mail.

Expertii britanici spun si ei ca acest tip de comportament este extrem de neobisnuit, fetita fiind un mic geniu.

"Cred ca toti copiii comunica, dar nu ii ascultam noi cum ar trebui. Desi la inceput am fost sceptic, mi-am dat seama ulterior ca Izabella scotea anumite sunete pentru anumite lucruri - "eh" pentru lapte si "boo-boo" cand se cerea la toatela", a povestit Finn, tatal fetitei.

Uimirea este cu atat mai mare cu cat parintii  bebelusului sustin ca fetita a inceput sa formeze cuvinte inca de la cateva saptamani. Izabella nu a purtat scutece, "deranjata" fiind imediat dupa nastere ca nu a fost schimbata la timp de catre asistente.

Desi nu si-au facut planuri concrete in privinta viitorului copilei, mama ei ar vrea sa devina muziciana, mai ales ca in momentul cand asculta muzica, fetita se culca pe spate si da din maini ca si cum ar dirija o orchestra imaginara.

"Cred ca o vom invata cu instrumentele muzicale in curand. Vrem s-o incurajam, sa-i oferim mai multe variante, ca sa vada ce ii place si ce vrea sa aleaga", a adaugat mama ei.

 

Comentarii Facebook