Aplicația Voice Search pe telefoanele Android este diponibilă și în limba română

 

Google a lansat aplicația Voice Search în limba română, pentru toate sistemele de operare Android. Utilizatorii vor putea efectua rapid căutări pe telefon prin utilizarea vocii în locul tastaturii.

 

S-au depus eforturi considerabile pentru a colecta sute de mii de expresii și a dezvolta sistemul de recunoaștere vocală în limba romană, iar scopul a fost ca Voice Search să facă diferența în viața de zi cu zi a utilizatorilor. Când suntem în mișcare sau avem mâinile ocupate și nu ne putem opri pentru a tasta informațiile de care avem nevoie, această aplicație este cu adevărat utilă și eficientă. Românii realizează deja milioane de căutări zilnic și acum pot face același lucru vocal, în limba română, prin intermediul Voice Search”, a declarat Dan Bulucea, Country Manager Google România, conform evz.ro.

 

Voice Search răspunde pe loc la orice tip de căutare uzuala, precum: care este distanța până la Timișoara, ce benzinării există în Craiova, cum va fi vremea astăzi, care este programul la cinema sau ce idei de cadouri exista. Aplicatia generează rezultate exacte de căutare astfel încât să acopere toate posibilitățile. Iar dacă vrei să te informezi și mai bine, vei avea la dispoziție lista familiară a rezultatelor de căutare Google. 

 

Aplicația Voice Search este disponibilă în 42 de limbi și dialecte din 46 de țări.

Comentarii Facebook