Aplicația care te lasă să dai note persoanelor din jurul tău. Cum funcționează



Două tinere, Julia Cordray și Nicole McCullogh, au pus bazele unei aplicații numite Peeple's, cu ajutorul căreia utilizatorii vor putea aprecia pozitiv sau negativ oamenii din jur.

"Prin intermediul aplicaţiei vom putea face alegeri mai bune în privinţa oamenilor pe care-i angajăm sau în privinţa oamenilor cu care intrăm într-o relaţie. De asemenea, aplicaţia ne va permite să facem alegeri mai bune când vine vorba de chiriaşi, colegi de apartament sau pe cine lăsăm să ne înveţe copiii", spun reprezentaţii companiei, potrivit businessmagazin.ro.

Pentru a putea folosi aplicația, utilizatorii trebuie să aibă un cont valid de Facebook şi să aibă peste 21 de ani, iar recenziile nu sunt scrise anonim, acestea fiind împărţite pe trei categorii: pentru persoanele pe care le-ai cunoscut personal, profesional sau cu care ai avut o relaţie romantică.

Recenziile pozitive se publică automat, însă cele negative (două stele sau mai puţin) sunt trimise direct în inbox-ul persoane care face subiectul comentariului, iar aceasta are la dispoziție 48 de ore pentru a-i răspunde celui care a scris recenzia. Dacă nimic nu se va schimba, comentariul devine public

Totuși, comentariile nu vor rămâne publice permanent, ci se vor șterge după un an.

Aplicația este momentan în stadiu de dezvoltare, urmând să fie lansată în noiembrie.


Comentarii Facebook