Duminica 2 Octombrie

Aplicația care îți face curățenie pe Facebook. Vezi cum poți vedea doar postările care te intereseazăPublicitatea targetată și postările irelevante de pe Facebook îți umplu news feed-ul cu multe informații de care nu ai nevoie și pe care, de cele mai multe ori., nici nu dorești să le afli. Acum, însă, există o aplicație care te poate scăpa de această grijă.

Nuzzel te ajuta sa vezi doar linkuri postate in reteaua de socializare carora prietenii tai le-au dat share. Dupa ce te vei loga, vei descoperi o lista ordonata. Primele iti vor fi afisate postarile carora prietenii tai le-au dat cele mai multe share-uri. Apoi, pe masura ce inaintezi, vei citi postari cu tot mai putine distribuiri, potrivit yoda.ro.

Cu ajutorul aplicației poți face foarte ușor curățenie în news feed, iar din setări poți face modificări astfel încât să vezi postări doar din ultimele ore sau din ultima zi.

De asemenea, poți seta aplicația astfel încât să primești un fel de newsletter cu cele mai populare subiecte distribuite de prietenii tăi.

Comentarii Facebook