Antonescu protejează publicațiile pe care vrea să le închidă Voiculescu


Liderul PNL, Crin Antonescu, nu este de acord cu decizia șui Dan Voiculescu, fondatorul Partiduluii Conservator, de a închide ziarul Evenimentul ZIlei și B1 TV.

"Nu sunt solidar cu actiunea lui Dan Voiculescu. Si B1 Tv, si Evenimentul Zilei, de cativa ani buni, sustin o campanie extrem de intensa cu accente chiar maniacale si uneori abjecte impotriva mea.

Acest fapt nu ma clinteste deloc in convingerea ca orice incercare de a inchide aministrativ, de a desfiinta, de a reduce la tacere un organism de presa este una nesanatoasa si nedorita intr-un peisaj democratic. Incercarea de a inchide un post de televiziune sau un jurnal nu are cum sa starneasca solidaritatea mea", a declarat liderul liberal, joi seara, la B1 Tv.

Întrebat dacă se delimitează astfel de declaratiile lui Voiculescu, Antonescu a raspuns: "Nu pot sa ma delimitez pentru ca nu am fost impreuna o vreme pe chestiunea asta ca sa ma pot delimita".

"Dar nu impartasesc asemenea actiuni, asa cum nu agreez incercarea de linsaj impotriva unui post de televiziune, cum este Antena 3, la care dvs ati participat cu mare sarg", a mai declarat presedintele PNL, la B1 Tv.

"Nu sustin, n-am nimic in comun si nu agreez asemenea actiune a lui Voiculescu si sper sa nu aiba sanse de succes.

Nu putem sa cerem PC sa plece de la guvernare, pentru ca un membru al sau, fie si presedinte de onoare, a cerut inchiderea Evenimentului Zilei. Programul de guvernare nu cuprinde atitudinea fata de Evenimetul Zilei si fata de B1 Tv", a adaugat Crin Antonescu.

Comentarii Facebook