Andreea Marin, suspecta de cancer!


Andreea Marin Banica este suspecta de cancer si se trateaza la un spital din Istanbul. Vedeta a facut analize si in Romania, Statele Unite si Austria, dar tot nu se simte bine si a avut nevoie de o noua opinie.

Andreea Marin a apelat la sfatul specialistilor de la Spitalul Acibadem din Turcia, la sfatul gimnastei Andreea Raducanu.

"Am auzit-o pe sportiva noastra, Andreea Raducanu, pe care o respect si o iubesc tare mult, spunand ca si-a rezolvat o problema de sanatate in 20 de minute intr-un spital din Istanbul de care n-auzisem vreodata. Acibadem se numeste, va spune ceva?!? Nici mie, pana de curand. Pana cand, dupa ce am tot pus sanatatea la rand dupa alte "prioritati" –, caci bineinteles ca nu fac intotdeauna ceea ce ii sfatuiesc pe altii sa faca – am hotarat, dupa vreo 3 luni, sa raspund totusi acelui stimul si, ca niciodata, fara sa verific macar site-ul spitalului sau veridicitatea informatiei – repet, nu-mi sta deloc in fire –, am zburat spre Istanbul", a povestit Andreea Marin in ultimul sau editorial din "Business Woman Magazine". Ea a mai spus ca acum se simte foarte bine.

Andreea Marin a fost supusa unei biopsii la spitalul Acibadem din Turcia, iar acum urmeaza un tratament. "Nu sunt intr-o stare grava si nici nu ii subestimez pe medicii nostri sau pe cei de la Viena, pe care i-am consultat, dar uneori exista limite tehnice, se intampla. Nu am crezut ca un paragraf din editorialul meu scris pentru «Business Woman» – de altfel o revista de nisa – poate provoca atatea speculatii in privinta sanatatii mele, nefiind nici genul de om care sa isi caute motive de aparitie in tabloide pornind de la viata personala", a mai spus vedeta.

Comentarii Facebook