Andreea Esca vorbește despre plecarea de la Pro TV. Vezi ce spune știrista



Postul de televiziune Pro TV trece prin mari schimbări, după ce Adrian Sârbu a părăsit trustul Media Pro și instaurarea lituanianului Aleksander Cesnavicius în locul său.

O serie de vedete consacrate de la Pro TV au migrat la Antena 1 sau la alte posturi de televiziune, iar emisiuni precum ”Vocea României” sau ”Dansez pentru tine” au fost scoase din grilă.

Cea mai mare întrebare a fost, însă, dacă celebra știristă Andreea Esca, considerată de mult timp imaginea postului de televiziune, va pleca și ea.

Esca a negat aceste zvonuri, precizând că structura Știrilor Pro TV a rămas la fel.

"Toată presa a aflat că se petrec schimbări majore în PRO TV, dar eu am fost prima. Era logic, pentru că lucrez aici. Au plecat foarte mulți oameni deosebiți, dar eu nu am de gând să plec de la Știrile Pro TV. Aici am devenit cine sunt. În ciuda schimbărilor, jurnalul de știri a rămas același. Are aceeași politică editorială și aceiași oameni care lucrează pentru el. De asemenea, structura de producție a rămas la fel. Vrem să păstrăm aceeași echipă cât de mult se poate. Probabil că nici angajări nu se fac, deci modul în care PRO face știri nu se va schimba", a spus Andreea Esca luni seara, la decernarea Premiilor Gopo, potrivit click.ro.

Comentarii Facebook