Miercuri 25 Mai

Alt concert mare la București! Trupa Metallica cântă în august 2019

 

Trupa Metallica revine la Bucureşti, în turneul ”Worldwired”, pe 14 august 2019, la Arena Naţională.

 

Biletele vor fi puse în vânzare pe 28 septembrie, iar concertul va fi deschis de trupele Ghost şi Bokassa.

 

Turneul «Worldwired» se întoarce în Europa şi Marea Britanie, între 1 mai şi 25 august 2019, cu show-uri ce se desfăşoară pe stadioane, în parcuri şi chiar la un castel. După seria de concerte indoor din 2017 - 2018, ce a depăşit recorduri în 29 de locuri de pe tot continentul, Metallica revine în Europa şi Marea Britanie cu 25 de show-uri programate în peste 20 de ţări. Debutând pe 1 mai 2019, în Lisabona, turneul include oraşe în care Metallica nu a mai concertat de mulţi ani, printre care Milano, Zurich, Dublin, Bruxelles (pentru prima oară din 1988), Berlin, Moscova, Varşovia, Bucureşti, Gothenburg, şi chiar oraşe cu show-uri în premieră, cum ar fi Trondheim (Norvegia), Hämeenlinna (Finlanda) şi Tartu (Estonia)”, anunţă organizatorii.

 

În contul fiecărui bilet cumpărat, fanii vor putea descărca gratuit al 10-lea album Metallica, ”Hardwired…To Self-Destruct”, în format digital. Fanii vor primi un mail ulterior achiziţiei de bilet cu instrucţiuni pentru a-şi descărca albumul.

 

În ciuda succesului la public pe care îl garantează Clujul, încă trupele mari merg numai la București, pe filiere de mult timp bătătorite. Probabil este nevoie de o inițiativă locală care să garanteze publicul solicitat de aceste formații legendare.

Comentarii Facebook