Miercuri 24 Aprilie

Ai dat ”Like” la Iulius Mall Cluj? Poți câștiga un abonament la World Class(P)



Ai dat ”like” paginii oficială de de Facebook a Iulius Mall Cluj? Înseamna că poți câștiga un abonament la World Class Health Academy, valabil un an de zile.

Campania „New Year's Resolution – Look Fabulous!” se desfăşoară în perioada 9 - 27 decembrie 2013 şi oferă posibilitatea câştigării a trei abonamente la World Class Health Academy, valabile pentru un an, cu acces nelimitat la sală, programe de antrenament variate, bazin şi saună. Tot ce trebuie să facă participanţii este să intre pe pagina de Facebook Iulius Mall Cluj, să dea „share” afişului campaniei şi să lase într-un comentariu propria hotărâre pentru noul an, folosind hashtagul #rezolutiidinamice. În fiecare vineri, pe 13, 20 şi 27 decembrie, va fi desemnat, prin tragere la sorţi, fericitul câştigător al săptămânii.

De asemenea, internauții mai pot câștiga pachete de nutriţie şi dietetică MedStar, pentru a susţine un stil de viaţă sănătos. Toţi cei care îşi declară planurile pentru 2014 în cadrul concursului de pe pagina de Facebook Iulius Mall Cluj participă la o nouă tombolă. De această dată, pe 27 decembrie, vor fi extraşi trei câştigători ai pachetelor MedStar.

Specialiştii Med Star vor oferi pachete care includ evaluare nutriţională, dietă personalizată, dietoterapie adaptată stilului de viaţă, intervenţii nutriţionale, măsurători complete şi recomandări de analize medicale. În plus, câştigătorii vor primi un card de 10% reducere la toate serviciile medicale, valabil până la data de 31 decembrie 2014.

Alte trei premii similare vor fi oferite pe blogurile de fashion partenere în campania „New Year's Resolution – Look Fabulous!”: fashionspot.ro, indiechase.com şi iguanitza.com. Tot aici, pasionaţii de modă pot citi despre ultimele tendinţe şi sugestii pentru ţinutele de Revelion, din magazinele Iulius Mall Cluj.


Comentarii Facebook