Adrian Paunescu va fi inmormantat duminica la Cimitirul Bellu, pe Aleea Scriitorilor!


Adrian Paunescu va fi inmormantat duminica la Cimitirul Bellu, dar pana atunci trupul neinsufletit este depus la sediul Uniunii Scriitorilor.

Apropiatii si cei care l-au iubit pe marele poet sunt asteptati acolo sa depuna o floare si sa se roage pentru sufletul celui disparut.  Adrian Paunescu va fi inmormantat pe Aleea Scriitorilor, in semn de respect pentru ce a insemnat poetul pentru poporul roman.

"Este unul dintre marii romani care m-a onorat cu prietenia lui. Profit de ocazie pentru a transmite condoleante familiei. Din punct de vedere al respectului si onoarei, le merita din plin tocmai pentru ce a insemnat pentru Romania. Sunt dureri omenesti care intervin, cuvintele sunt de prisos pentru marele maestru. Paunescu va fi inmormantat pe Aleea Scriitorilor din Cimitirul Bellu, cu onorurile cuvenite unei vieti, as putea spune emotionante", a declarat primarul Sorin Oprescu.

Vineri, de la ora 16.00, trupul neinsufletit al poetului va fi depus la sediul Uniunii Scriitorilor din Romania, de pe Calea Victoriei.

Adrian Paunescu s-a stins din viata vineri dimineata, la ora 7.15 minute, la SPitalul Floreasca din Bucuresti.

Comentarii Facebook