ADRIAN NĂSTASE, declarație HALUCINANTĂ după eliberarea din închisoare

 

ADRIAN NĂSTASE a declarat că în România simte că este o țintă.

 

Am rămas același, încercările din ultimii ani cred că mai curând m-au întărit, am nevoie de ceva timp ca să-mi lămuresc proiectele pentru viitor, vreau să stau cu familia mea, le mulțumesc că au fost alături de mine, am diverse idei extravagante. În ultimii 10 ani ați dus-o foarte bine fără mine, în ultimii doi și mai bine. În momentul de față statul român are numai două puteri: executivă, reprezentată de președinte și guvern și cea judiciară. Ar fi necesară o a treia putere, legislativul și anul viitor de alegeri parlamentare anticipate care să construiască un parlament solid. 

 

Ar fi nevoie de schimbarea legii electorale și să revină la liste. Din când în când este nevoie de o lege de amnistie fiscală, dar și de una a grațierii. Am o experiență directă, cu cei care acum când am părăsit penitenciarul m-au salutat de la ferestre și dincolo de dorința de răzbunare pentru cei care au suferit, e nevoie de înțelepciune pentru că penitenciarul este o fabrică de recidivă. În următorii nouă ani nu voi putea ocupa funcții publice. Mi-a făcut plăcere să primesc oferte de la multinaționale și de la un guvern străin. Dacă nu mai este nevoie de mine în România... 

 

În perioada următoare, nu voi da interviuri. Eu reprezint și astăzi o țintă care trebuie urmărită pe tot terenul. Nu voi renunța la barbă, aștept oferte să joc într-un film. Aș putea să fiu consultant politic pentru televiziuni, am de gând să mă întorc la catedră", a declarat Adrian Năstase, la ieșirea din închisoare.

Comentarii Facebook