Accident cu 13 răniți între Zalău și Şimleu Silvaniei

 

Un accident cu 13 răniți s-a produs pe DN1H între Zalău și Şimleu Silvaniei. 

 

Din primele informații rezultă că a avut loc un impact dintre un microbuz şi o autoutilitară. Mai multe echipaje de intervenţie SMURD s-au deplasat la faţa locului, informează Realitatea TV.

 

Accidentul a avut loc pe DN1H Zalău – Şimleu Silvaniei, la iesirea din localitatea Varsolt spre Hereclean.

 

Un grav accident de circulatie a avut loc intre localitatile Hereclean si Varsolt, dupa ce o autoutilitara a intrat in coliziune cu un microbuz de transport persoane. Din primele cercetari efectuate de politisti la fata locului, s-a stabilit ca soferul autoutilitarei, intr-o curba la dreapta, din cauza neatentiei, a patruns pe contrasens, intrand in coliziune cu un microbuz. In urma impactului microbuzul s-a rasturnat in sant, 13 persoane fiind transportate la spital”, a declarat Maria Cristea, purtator de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Salaj, conform Agerpres.

 

Traficul este blocat pe ambele sensuri de circulatie, in cauza fiind intocmit un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa: ”La fata locului a intervenit un echipaj de descarcerare, ce a descarcerat soferul microbuzului, alaturi de trei echipaje SMURD. Numarul mare de victime a dus la activarea planului rosu de interventie”, a precizat Lucian Jacodi, purtator de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Salaj. 

Comentarii Facebook