A băut suc de morcovi zilnic, timp de 8 luni! Ce lucru UIMITOR i s-a întâmplat

 

Sucul de morcovi face minuni, datorită vitaminelor pe care le conține. O femeie a băut zilnic acest suc și a avut o surpriză uriașă.

 

Ann Cameron, scriitoare de carti pentru copii, a fost diagnosticata cu cancer la colon. In iunie 2012, a intrat in faza a treia a bolii. ”Am fost supusa unei operatii de cancer la colon in iunie 2012, apoi am refuzat chimioterapia. Ma simteam bine, insa dupa sase luni, cancerul ajunsese deja la plamani si intrase in a patra faza”, povesteste femeia.

 

Ea a citit despre un bărbat care s-a vindecat de cancer de piele după ce a consumat 2,5 kilogame de suc de morcovi pe zi. A urmat acelari tratament naturist și, dupa opt saptamani, studiile medicale au aratat ca nu se mai raspandea cancerul in organism iar tumorile si glandele limfatice incepusera sa se micsoreze. După 8 luni, testele au arătat că nu mai avea cancer. 

 

Se stie ca morcovii contin pesticide naturale cu proprietati anticancer care contin alcool si caroten care previne cresterea si raspandirea tumorilor, conform buynongmoseeds.com.

Comentarii Facebook