5 semne că va fi o soție groaznică


A decide ca vrei sa te casatoresti si a primi acceptul inseamna ca ai castigat doar 10% din „batalie”. Greul vine, deseori, dupa punerea pirostriilor.

Dar unele greutati pot fi anticipate daca citim printre randuri comportamentul femeii care si-ar putea schimba statutul la starea civila.

Cand vine vorba de casatorie, indiferent cat de mult am iubi si cat de idilica pare formularea „tot restul vietii”, toti ar trebui sa fim precauti. In momentul luarii marii decizii, este clar ca femeia reprezinta „cel mai bun”, in momentul respectiv, pentru barbatul care vrea sa se insoare.

Dar problema nu ar trebui sa fie pusa doar la prezent, ci si la viitor. Peste ani, ea cum se va schimba? Deși este greu de stabilit cum va evolua comportamental, exista anumite indicii care pot arata daca va fi o sotie buna sau un groaznica.

Cele 5 indicii care demonstreaza ca femeia dorita ca sotie va fi una groaznica:

1. Este nestatornica

O femeie care nu reuseste sa stea la un loc de munca mai mult de trei luni, care isi schimba prietenele si tunsoarea/culoarea parului foarte des se prea poate sa aiba un caracter foarte nestatornic. Desi la inceputul relatiei o astfel de atitudine poate fi considerata benefica, pentru ca fereste de caderea in rutina, pe termen lung creeaza, mai degraba, probleme.

Cand alegi pe cineva pentru a-ti petrece tot restul vietii, „acel cineva” trebuie sa aiba simtul responsabilitatii si un anume grad de stabilitate. Viata in doi inseamna, pana una alta, o munca de echipa si este dificil ca obiectivele sau dorintele sa fie realizate atunci cand unul trage „hais” si altul „cea”.

2. Este geloasa

Daca nu poti trimite un mesaj sau vorbi la telefon, plecand din incaperea in care se afla, pentru ca incepe de indata sa te ia la intrebari, este clar ca este o fire geloasa. Unele accese de gelozie pot fi flatante la inceput, daca se mentin in limita bunului simt, dar – daca devin obicei – ele sunt contraproductive pe termen lung. O fire geloasa este adesea irationala, iar doua dintre caracteristicile unei „sotii bune” este lipsa de posesivitate si rationalismul.

Citește mai departe pe Lyla.ro

Comentarii Facebook