30 de morți la o școală din Connecticut. 20 de copii cu murit împușcaț- VIDEO

 

Un atac armat s-a produs la o școală din oraşul american Newtown, în statul Connecticut, vineri dimineața. Circa 30 persoane au murit, inclusiv atacatorul şi 18 - 20 copii, anunţă poliţia.

 

În primă fază s-a spus că atacatorul este Ryan Lanza, în vârstă de 24 de ani. Vineri după amiaza, autoritățile au precizat că atacul armat ar fi fost comis de Adam Lanza, 20 de ani, găsit și el mort în școală.

 

Ryan Lanza ar fi de fapt fratele ucigaşului, potrivit presei americane. Postul de televiziune CBS a filmat arestarea lui Ryan Lanza, care în prezent este interogat de poliţie.

 

Același post de televiziune precizează că bilanţul atacului este de cel puţin 27 de morţi, dintre care 18 copii. Datele nu au fost confimate de poliţie.

 

Asupra presupusului agresor, care a fost împuşcat mortal, au fost găsite două arme de foc. Nu se ştie cu certitudine dacă agresorul a fost ucis sau s-a sinucis, potrivit CNN.

 

Şcoala unde s-a produs atacul are 39 de profesori şi aproximativ 650 de elevi. Agenții de poliție au înconjurat clădirea după raportarea atacului, iar celelalte școli din zonă au fost închise.


Comentarii Facebook