10 tipuri de tactici aplicate de femei care enervează bărbaţii


Femeile pot  fi bune şi de cele mai multe ori pe placul bărbaşilor, dar când vine vorba de relaţii femeile pot avea comportamente nepotrivite.

În ultimul timp, tot mai multe femei au început să aplice tactici tot mai drastice, acceptate în plan social şi în relaţii, dar care să se joace cu emoţiile şi egoul unui bărbat. Iată un top al celor mai crude 10 feluri în care femeile îi tratează pe  bărbaţi.

1. Număr greşit de telefon - te simţi mândru şi încrezator acum că ai făcut rost de numărul ei de telefon. Şarmul şi fizicul tău se pare că au impresionat-o, dar când să o suni, din nefericire,  nu îţi mai răspunde. Sau, mai rău de atât, tţi-a dat un număr inexistent sau greşit.

2. Folosesc bărbaţii pentru băuturi gratis - unele femei ies în oraş cu gîndul că nu vor cheltui bani în baruri sau cluburi. Se bazează pe trucurile lor feminine care vor convinge bărbaţii să le cumpere o băutură. Unele fete vor profita de ocazie şi pentru a cunoaşte bărbatul în cauză, dar altele vor să bea ceva, să flirteze puţin şi apoi să se mute la următorul bărbat pentru a-i goli portofelul.

3. Se comportă urât când vor să încheie o relaţie - ai o relaţie de ceva timp şi ai început să observi că prietena ta este puţin schimbată. O supăra orice faci sau nu se consumă foarte mult că vă certaţi şi traversaţi o perioadă mai grea. Îţi evită telefoanele. A început să îşi ia din lucrurile pe care le lăsase la tine. Toate lucrurile astea indică faptul că îşi doreşte să încheiaţi relaţia dar nu are curajul să ţi-o spună direct.

4.  Manipularea emotionala - bărbaţilor nu le place să vadă o femeie plângând şi unele vor folosi acest lucru în favoarea lor spre a-i convinge să facă ce vor ele. Femeile sunt mai emoţionale în general şi unele vor profita de faptul că bărbaţii adesea nu le înteleg emoţiile, dar vor face orice să încheie o ceartă. Trebuie doar un plan bine pus la cale care să includă lacrimi şi tristeţe ca să determini un bărbat să îţi facă pe plac.

5.  Folosirea puterii fizice - bărbaţii ştiu de mici că "nu loveşti o fată nici cu o floare". Din păcate, există însă unele femei care folosesc violenţa sau puterea pentru a se impune în faţa unui bărbat. Unele femei consideră că este perfect normal să îşi plesnească prietenii dacă spun ceva greşit si le enervează.

 

Citeşte continuarea AICI.

Comentarii Facebook