10 secrete pentru ca rutina să nu ucidă pasiunea dintr-o relaţie

 

Site-ul sfatulparintilor.ro a dezvăluit câţiva paşi care vor menţine mereu flacăra pasiuni la cote înalte într-o relaţie. 

 

1. Flirtaţi în public. După câţiva ani de relaţie, flirtul poate dispărea, dar odată cu el se poate stinge şi pasiunea care v-a legat cândva. Ieşiţi în oraş, ţineţi-va de mână, sărutaţi-va fără să vă pese de ce se întâmpla în jurul vostru şi dacă sunteţi mai îndrăzneţi, treceţi la următorul nivel.

 

2. Complimentaţi-vă. Soţia s-a tuns sau şi-a luat o rochie nouă? Soţul este proaspăt ras sau poartă costum? Nu lăsaţi toate acestea să treacă neobservate. Spuneţi-i partenerului ce va place la respectiva tunsoare, ţinută etc.

 

3. Împărtăşiţi-vă fanteziile. Oamenii se mai schimbă. Ce v-a plăcut la un moment dat, este posibil să nu mai fie valabil. Mai ales în ceea ce priveşte latura sexuală. Vorbiţi deschis despre ce vă place, ce vă "aprinde".

 

4. Planificaţi sexul. Sună ciudat, dar poate n-ar fi rău să va gândiţi la sex că la o şedinţă de la care nu puteţi lipsi. Deosebirea este că nu trebuie să prezentaţi nici un raport. Puteţi chiar să marcaţi data în calendar. În acest fel, chiar dacă e planificat, ţineţi flacăra pasiunii la cote înalte.

 

5. Visaţi împreună. Gândiţi-vă la cum veţi fi peste o lună, două, anul viitor, peste 5 ani, peste 10 ani, peste 20 de ani. Clădiţi-vă viitorul în minte şi veţi simţi că aveţi un scop.

 

Citeşte mai multe pe Sfatul Părinţilor!

Comentarii Facebook