"Girl Model" - Documentarul care arata fata nevazuta a modei si felul in care sunt recrutate fetele din zonele sarace! VIDEO

 

Un film documentar arata partea mai putin frumoasa a modei, prezentand traseul unei adolescente recrutata de un impresar din Siberia pentru a deveni model in Japonia.

Ashley Arbaugh, un fost manechin devenit impresar, cauta noi potentiale modele in nord-estul Rusiei, intr-o zona defavorizata economic. Tinta ei sunt adolescentele care nu au mai avut pana atunci legatura cu lumea modei, se arata in documentarul "Girl Model", informeaza Daily Mail.

"Nu poti fi indeajuns de tanara. Cand ma gandesc la frumusete, ma gandesc la tinere", crede Ashley Arbaugh despre potentialele ei cliente.

Iar modelul ales de ea este Nadia Vall, in varsta de 13 ani, o adolescenta care este prezentata industriei de moda din Japonia. "In Japonia sunt iubite fetele slabe. Ea este proaspata, tanara", o caracterizeaza impresarul pe Nadia.

Singura in Japonia, Nadia trebuie sa se intretina, sa depaseasca barierele culturale si de limba intr-o industrie dura, desi este doar o adolescenta care pretinde ca are 15 ani.

"Vreau sa fiu un manechin bun. Vreau ceva diferit de la viata", spune plina de speranta Nadia, careia i s-a promis suma de 8.000 de dolari pentru doua luni.

Documentarul, prezentat la festivalul SXSX din Austin, va fi difuzat in cinematografe incepand cu aceasta vara.


Comentarii Facebook