4000 de vizitatori, interesati de municipiul Cluj-Napoca la Targul International de Turism de la Berlin FOTO

 

Primaria municipiului Cluj-Napoca a participat, pentru al doilea an consecutiv, la cel mai mare targ de turism din lume, Targul International de Turism de la Berlin.

In cadrul targului, timp de 5 zile, intre 7-11 martie, peste 11.000 de companii, din 187 de tari si-au prezentat oferta de produse si servicii.

Standul municipiului Cluj-Napoca a fost vizitat de peste 4000 de vizitatori. In urma acestui rezultat, prezenta municipiului Cluj-Napoca la Targul International de Turism de la Berlin poate fi considerata ca fiind un nou succes in incercarile municipalitatii de a promova valorile si atractiile orasului nostru in afara Romaniei.

In cadrul targului, la standul municipiului Cluj-Napoca au fost distribuite diverse materiale, traduse in limbile engleza si germana, care promoveaza principalele obiective turistice a municipiului. 

Standul romanesc din cadrul  Targului International de Turism de la Berlin, a reunit 45 de expozanti, sub motto-ul "Explorarea Gradinii din Carpati". Standul Romaniei a fost impartit pe regiunile turistice Banat, Transilvania, Maramures, Moldova si Bucovina, dar si coasta Marii Negre si Delta Dunarii.

Comentarii Facebook