Lista spitalelor și farmaciilor deschise de 1 mai la Cluj. Unde trebuie să mergi dacă ai probleme




Direcţia de Sănătate Publică a Judeţului Cluj anunță că asistenţa medicală de urgenţă prespitalicească şi spitalicească este asigurată în permanenţă în perioada 1 - 3 Mai in toate unităţile sanitare publice, pentru toate specialităţile medico-chirurgicale şi stomatologice.

Astfel, pentru urgenţele medico-chirurgicale, populaţia adultă din Municipiul Cluj-Napoca se va adresa Unităţii de Primire Urgenţe din structura Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj, strada Clinicilor nr. 3-5, iar pentru copii la Unitatea de Primire Urgenţe din structura Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii Cluj-Napoca, strada Motilor nr. 68.

Pe raza județului Cluj, respectiv în municipiile Turda, Câmpia Turzii, Dej, Gherla şi Oraşul Huedin, serviciile de urgenţă sunt asigurate prin Compartimentele de Primiri Urgente si Camerele de Gardă ale tuturor spitalelor.

Deasemenea, pentru urgenţe minore, populatia se poate adresa la Centrele de Permanenţă care funcţioneaza în zilele de sărbători legale şi zilele libere în regim permanent: între orele 07,00-07,00 :

- Cluj Napoca, str. Băiţa nr. 9

- Turda, Calea Victoriei nr. 7C

- Mociu, str. Principala nr.88

Asistenţa medicală de urgenţă stomatologică funcţionează pentru adulţi şi copii, în permanenţă, pe toată această perioadă, în Municipiul Cluj-Napoca, Str. Mihai Eminescu nr. 16.

Totodată, iată care sunt farmaciile cu program non-stop:

 

Comentarii Facebook