Zodiacul parșivilor! Care sunt zodiile care te injunghie pe la spate


Interesul poartă fesul, zice o zicală românească. Nativii unora dintre zodii sunt lipsiți de scrupule și pot oricând să te înjunghie rapid pe la spate pentru a-și vedea împlinit interesul lor. 

Zodiacul parșivilor! Care sunt zodiile care te injunghie pe la spate - Taur

Taurii pot fi lipsiti de scrupule, dar doar in cazuri extreme, cand se simt obligati sa faca un lucru mai putin onest pentru ca nu vad alta cale de solutionare a unei probleme. Nu prea se pricep sa minta si se dau usor de gol, astfel incat le este greu sa mentina un caracter duplicitar.

Zodiacul parșivilor! Care sunt zodiile care te injunghie pe la spate - Gemeni

Caracterizati foarte bine de zicala „scopul scuza mijloacele”, Gemenii sunt una dintre cele mai lipsite de scrupule zodii.

Nu suporta sa nu obtina ceea ce isi doresc si ar face totul ca sa-si atinga telurile, chiar daca asta inseamna sa apeleze la minciuni si inselatorii. Firi complexe si greu de inteles, Gemenii isi pun adesea propriile interese mai presus decat sentimentele celor din jur.

Zodiacul parșivilor! Care sunt zodiile care te injunghie pe la spate - Balanta

Chiar daca sunt o zodie a echilibrului, Balantele pot fi foarte lipsite de scrupule. Depinde, insa, de oamenii care sunt in jurul lor.

O Balanta nu ar fi parsiva fata de o persoana la care tine cu adevarat, dar de ceilalti nu prea ii pasa. Nativii acestei zodii te pot injunghia pe la spate cu zambetul pe buze, daca nu te au la suflet.

Zodiacul parșivilor! Care sunt zodiile care te injunghie pe la spate - Scorpion

Scorpionii se simt foarte bine atunci cand pot sa manipuleze oamenii sa faca ce vor ei. Adora sa barfeasca si sa lanseze intrigi, iar pentru a-si atinge obiectivele nu se dau in laturi de la nimic.

Se numara clar printre cele mai lipsite de scrupule semne zodiacale.

Zodiacul parșivilor! Care sunt zodiile care te injunghie pe la spate - Capricorn

Cand vine vorba de psihologie inversa si caracter duplicitar, Capricornii sunt maestri. Iti pot zambi cald si pot afisa o atitudine de prietenie, iar in interiorul lor sa se gandeasca doar la cum sa profite de tine. Sunt inteligenti si abili, asa ca nu intampina mari dificultati cand vine vorba de inselat.

Comentarii Facebook