Vlăduța Lupău și-a anulat concertul din Londra, iar fanii au acuzat-o de neseriozitate


Vlăduța Lupău nu mai cântă la Londra, iar fanii o acuză de neseriozitate. 

Dragilor cu părere de rău, vă anunț faptul că în aceste zile sănătatea este pe primul loc și din această cauză… Evenimentul de la LONDRA, de mâine, 18 Decembrie 2021, de la Restaurant (######) unde trebuia să ne întâlnim cu români dragi, care știm că ne așteaptă cu atâta drag… se va reprograma deoarece dorim să avem grijă de sănătatea participanților, a organizatorilor și a noastră. Am luat această decizie de ULTIM MOMENT având în vedere numărul FOARTE MARE de infectări cu COVID-19 din ultimele 48 de ore, aproximativ 170.000 de cazuri pe teritoriul Marii Britanii. Sperăm să înțelegeți și dvs. gravitatea acestei situații și să vă gândiți că nu punem banul pe primul loc nici noi și nici organizatorii, în detrimentul sănătății! Așteptăm zile bune și vă promitem că ne vom revedea cu dumneavoastră! Sărbători binecuvântate și cu sănătate!”, a scris Vlăduța Lupău pe pagina sa de Facebook. 

Fanii au reacționat:

Vlăduța, motivul invocat este întemeiat, dar unii fani vor fi triști; oricâtă intuiție ai avea nu se pot descoperi toate întâmplările care vor urma; Cred că este vorba de un "caz de forță majora”. Ai grijă și de tine și de familia ta și de fani, vă urez să aveți "Sărbători Fericite"”, a scris cineva. 

Dați țepe!”, a scris altcineva, comentariu la care Vlăduța Lupău a ținut să comenteze: ”Vom reprograma! Nu am dat și nu vom da tepe! De ce nu mergeți dumneavoastră sau nu trimiteți pe cineva din familie dacă vă este totuna?”. 

Organizatorii au anunțat că sunt dezamăgiți: ”Cu mare regret vă anunțăm că Vlăduța Lupău nu dorește să își respecte promisiunea avută chiar până ieri, 16 Decembrie. Din păcate, artista a considerat ca fiind un gest normal să ne anunțe cu doar două zile înainte de eveniment că NU DOREȘTE să participe la această petrecere. Suntem extrem de dezamăgiți de lipsa de profesionalism și respect față de noi, organizatorii și față de voi, prietenii noștri”, au anunțat reprezentanții restaurantului pe pagina lor de Facebook. 

Dezamăgiți de decizia personală a Vlăduței Lupău, care refuză să își respecte promisiunea față de noi toți, ne-am văzut datori față de voi să ne reorganizăm în doar câteva ore!”, au mai comentat organizatorii. 

Comentarii Facebook