Vlăduța Lupău, moment de panică cu băiețelul său. Artista a povestit cum i-a schimbat Iair viața: „Plângeam toți trei”


Pe 6 august, Vlăduța Lupău și Adi Rus au devenit părinți pentru prima dată. Atunci viața lor s-a schimbat complet, iar momentele alături de Iair sunt unice și de neuitat. Artista a recunoscut însă că adaptarea a fost mult mai grea decât se aștepta, cu atât mai mult cu cât, în primele trei săptămâni de viață ale fiului lor, cei doi părinți nu au avut niciun ajutor.

Vlăduța Lupău nu se ferește să arate și momentele mai grele ale vieții de mamă. Artista este o fire deschisă care povestește întâmplări din viața ei, motiv pentru care a dezvăluit și un moment de panică pe care l-a avut în privința fiului ei. Aceasta a mărturisit că l-a lăsat pe cel mic cu tatăl lui acasă, în timp ce era plecată la casa cea nouă, iar băiețelul a început să plângă mai puternic decât de obicei. 

Am avut un singur moment de panică, într-o seară, când eu eram la casă, făcând curățenie, iar Iair a rămas cu tăticul la apartament… și a început să plângă mai puternic decât eram obișnuiți. Am venit rapid acasă și, în final, plângeam toți trei. Am trecut peste și am înțeles că nu mai trebuie să ne panicăm, pentru că sunt lucruri normale… iar dacă plânge nu e ca și cum se întâmplă ceva tragic'', a povestit Vlăduța Lupău pentru VIVA!

Vlăduța Lupău a mărturisit că perioada de început este frumoasă, dar și foarte grea.

Perioada asta de început e frumoasă și ea, însă pot spune că este și foarte grea, iar cine mă contrazice minte! Fiind la primul copil, nu știi exact ce ai de făcut, plus că treci prin multe schimbări hormonale și printr-o nastere care, la fel, este grea, indiferent de modul în care naști, și aici mă refer la naștere naturală sau cezariană. Se schimbă radical viața și programul, și absolut tot! Deci a fost mai greu decât mă așteptam… Abia acum începe să fie puțin mai ușor'', a mai spus ea.

vlăduta.jpeg

Comentarii Facebook