Vlăduța Lupău, declarații de suflet după ce a anunțat că va deveni mămică pentru a doua oară: „O altă minune Dumnezeu a pus în pântecele meu”


Vlăduța Lupău a anunțat că va mai avea un băiețel, după ce și-a făcut apariția pe scenă cu burtica de graviduță.

Sâmbătă, 23 martie, Vlăduță Lupău a făcut show pe scena de la Sala Palatului, acolo unde a anunțat și că este din nou însărcinată. Artista s-a pregătit intens pentru spectacolul pe care l-a susținut în weekend și unde a avut alături de ea și alți mari artiști. A fost o seară emoționantă, iar surpriza cea mare a venit în momentul în care Vlăduța Lupău a anunțat că va deveni mamă pentru a doua oară.

La scurt timp artist a venit cu un prim mesaj emoționant și pe pagina sa de Facebook. 

„O ființă mică… o să mă strige “mămică”. O altă minune Dumnezeu a pus în pântecele meu și va pune curând în viața noastră de familie. 

Iair a fost binecuvântat să nu rămână singur pe lume și o să aibă un partener de joacă, de necazuri și bucurii, un partener sincer și loial pe viață!

În rugăciunile mele, mereu îi mulțumesc și îl rog pe Dumnezeu de sănătate … iar de curând am îndrăznit să-i cer “Doamne dacă vreodată vei mai binecuvânta casa noastră  și familia cu un copil, aș vrea să fie cât mai curând ca să crească împreună cu Iair” și iată că…la fel ca de fiecare dată El mi-a ascultat rugăciunea. Ce mare binecuvântare! 

Așadar minune care vei veni veni în viața noastră, vreau să știi  că mami, tati și frățiorul tău te așteptăm iar iubirea noastră se va înmulți nu se va împărți. 

Ce mai vreau să știi și ce i-am spus și fratelui tău…

…nu-ți promit că îți voi da marea și sarea în viața ta, dar îți promit că te voi învața să-L iubești pe Dumnezeu și atunci El îți va da tot ceea ce îți dorești! Crede-mă!

Te iubesc minune, cu drag mami!”, a transmis Vlăduța Lupău. 

l.jpeg

Comentarii Facebook