Vestea momentului în showbiz-ul românesc. Vlăduța Lupău anunță că este însărcinată: „Am așteptat această zi”


Vlăduța Lupău a făcut un anunț inedit, după ani de așteptare, cântăreața a anunțat că este însărcinată. Frumoasa şatenă se bucură de succes în plan profesional, iar recent aceasta a dezvăluit că trăieşte cea mai mare împlinire şi pe plan personal. 

Artista a publicat o imagine pe contul său de Facebook în care apare împreună cu soţul său. Bărbatul o sărută pe frunte, în timp ce îi mângâie burtica proeminentă.

lupău.jpeg

Minunea mea…de Buna-Vestire…

…primele cuvinte pe care vreau să ți le spun și să le știi și tu sunt: Îi mulțumesc Lui Dumnezeu în fiecare clipă, din toată inima mea, că te-a pus pe tine, cel mai mare dar a Lui, în pântecele meu! 

Și abia după ce ți-am zis asta, îți spun că… te iubesc! 

Abia aștept să pot să-ți povestesc toată povestea ta și cât de multe “figuri” ai făcut până azi… dapoi de azi încolo  (nu-i nimic, în lumea asta, unde te așteptăm, se zice că părinții iartă și uită orice copiilor lor) … și totodată să-ți mai povestesc și cât de mare este puterea Lui și ce minune mare ești tu! 

Am așteptat această zi în care să zic în gura mare că voi fi “mămică” … (woow!!!) Da! Eu voi fi mămica ta! 

Ce zici?! … stai să vezi ce mămică … și staaaai să vezi ce tătic! (O să ne “batem” de la care pe care iubește mai tare!) 

Ce mai vreau să știi …nu-ți promit că în viața ta îți voi da marea și sarea dar îți promit că te voi învața să-L iubești pe Dumnezeu și atunci El îți va da tot ceea ce îți dorești! Crede-mă!

Te iubesc minune și abia aștept să ne vedem! Știu sigur că va fi dragoste mare și nemuritoare între noi! 

Cu drag, mami!”, a scris artista pe pagina sa de Facebook. 

Comentarii Facebook