Miercuri 24 Aprilie

Cum arată surorile Lidiei Buble! Artista are 10 frați - FOTO


Lidia Buble are 10 frați, mezina fiind Lorena, îndrăgostită și ea de muzică. 

Lidia Buble a vorbit mereu cu multă dragoste despre familia ei numeroasă şi despre cei zece fraţi ai săi. Acum ceva vreme, ea a rememorat viaţa în casa părintească, un apartament cu patru camere din Deva, unde cei 11 dormeau în paturi suprapuse şi petreceau sărbători de poveste.  

Sunt al patrulea copil al familiei Buble. Asta e ordinea: Lorena, Diana, Elisei, eu, Estera, Daniel, Corneliu, Daniela, Simion, Beniamin, Iosif. Suntem 11 cu toţii, plus 22 de nepoţi şi 354 de verişori. Mama mi-a spus că i-a fost greu cu primii trei copii, pentru că apoi ne-am crescut unul pe celălalt. Ea nu a lucrat, s-a ocupat de noi, iar tata este preot. Am locuit într-un apartament cu patru camere, din Deva, cu paturi suprapuse şi am avut cea mai frumoasă copilărie. De Crăciun şi de Paşte era ceva de vis. Ne costumam în Iosif şi Maria, în magi, ne aduceam cadouri, iar noi, fetele, făceam prăjituri cu mama”, povestea Lidia, pentru Click!.

index.jpg

Lidia Buble a făcut o schimbare radicală pentru că a simțit că trebuie

Lidia Buble a uimit, recent, cu o schimbare de look neaşteptată. Solista de 28 de ani a renunţat la blondul care a consacrat-o şi şi-a vopsit părul într-un castaniu intens, care îi scoate în evidenţă ochii verzi. 

"Am șters tot și pentru că mi-am făcut schimbarea asta de look, nu mă mai regăseam în fata aceea blondă și am vrut să fac o schimbare, cred că mi-a fost de fapt dor de Lidiuța de acum aproape zece ani! M-au întrebat și frații mei: Ce ai cu noi? Nu e nimic personal, am vrut să dau unfollow la toată lumea! Mă simțeam foarte obosită, foarte încărcată și le-am spus celor cu care lucrez, din echipa mea, că simt nevoia să schimb ceva, să fac ceva. Nu s-a întâmplat nicio tragedie, sunt mai vioaie și mai plină de viață!”, a declarat Lidia Buble, la Radio ZU.  

275368528_502109321284399_2359253846948213702_n.jpg


Comentarii Facebook