Un ghid de stil despre cum să asortezi pantofii Dr. Martens


Deși pantofii Dr. Martens sunt de multe ori purtați doar în sezonul de toamnă, aceștia pot fi asortați la diverse ținute pe tot parcursul anului. Pentru a te asigura că vei construi un outfit care atrage atenția, ai nevoie însă de idei de inspirație. În acest ghid vei afla cum să fii pregătit pentru fiecare situație!

Ținute pentru sezonul cald

Datorită versatilității, acești pantofi pot fi asortați la multe piese vestimentare de vară și primăvară. Îi poți purta atât cu fuste, cât și cu rochii sau chiar pantaloni scurți. Spre exemplu, poți purta o fustă roz și o geacă de piele neagră. O altă metodă de asortare ar fi utilizarea unei rochii florale, care să te ajute să ieși în evidență. Pantofii Dr. Martens se potrivesc inclusiv cu blugi scurți, dar este nevoie de puțină creativitate când optezi pentru o astfel de alternativă. 

Ținute pentru vremea rece

Atunci când afară este frig, poți combina acești pantofi cu o pereche de șosete groase negre, un pulover supradimensionat gri și o pereche de blugi negri. Pe lângă toate acestea, se va adăuga un model de curele damă și un palton care să mențină căldura. O altă idee de ținută ar fi cea all black. După cum sugerează și denumirea, aceasta presupune faptul că vei purta doar negru din cap până în picioare. Multe persoane ar putea crede că un astfel de outfit este prea simplu, însă ai posibilitatea de a utiliza un ceas sau brățări ca și accesorii.
tinute-pentru-vremea-rece.jpg

Ținuta de birou

În majoritatea situațiilor, ținutele de birou implică codul business casual. Asta înseamnă faptul că nu ești obligată să porți costum, ci haine elegante care să poată fi asortate într-o manieră relaxată. Un exemplu bun ar fi o cămașă albă, pantaloni gri și un blazer. La toate acestea, asigură-te întotdeauna că ai o geantă de calitate și vei fi pregătită pentru a merge la lucru.  Ce model de geantă va fi la modă în această toamnă? Consultă 4 tendințe pregătite de stiliștii noștri!

Ținuta pentru ieșiri în oraș

Având în vedere faptul că pantofii dr. Martens se apropie de stilul formal, pot fi ușor integrați într-un outfit pentru ieșirile în oraș. Un tip de outfit pe care-l poți lua în calcul este cel monocrom. Acesta implică purtarea unei singure culori în mai multe elemente, fiind de preferat o nuanță neutră. Dacă ai nevoie de mai mult de atât, adaugă un lanț drept accesoriu. 

Cum alegi corect culorile pentru vestimentație?

Indiferent că preferi să porți un outfit professional sau unul simplu, modul în care combini elementele poate să facă o diferență mare în rezultatul final. Pantofii dr. Martens sunt ușor de asortat, dar vei avea nevoie de culori care se potrivesc între ele. În general, nu vei da niciodată greș folosind negru, alb, gri, bleumarin și crem. 
Pentru culorile solide, trebuie însă să ții cont de nuanța tenului tău. Dacă acesta este deschis, atunci o culoare precum verde, mov sau albastru va fi ideală. Femeile cu tenul închis pot utiliza roșu, portocaliu sau nuanțe de galben. Nu există un outfit perfect, ci doar reguli generale de ghidaj.

De ce să porți acești pantofi?

Pantofii dr. Martens nu sunt doar un trend, ci pot fi considerați o piesă vestimentară esențială în orice garderobă pentru femei. Aceștia prezintă un stil clasic, care va fi de actualitate și în câțiva ani. Ca bonus, pot fi realizați din piele și vor asigura un nivel de confort ridicat. Alege și tu acest model pentru a te bucura de beneficii!

Comentarii Facebook