Un bărbat care a visat numere norocoase şi a dat lovitura la loto, se plânge că suma uriaşă i-a distrus viaţa și l-a băgat în depresie


Un bărbat care a câştigat 10 milioane de lire sterline la loterie spune că și-ar fi dorit să nu fi câștigat niciodată marele premiu. Numerele care i-au apărut în vis i-ar fi adus mai mult ghinion pe termen lung, explică bărbatul.

Mark Lipsham a visat numerele câștigătoare la loterie și a spus că și-ar fi dorit să nu fi câștigat suma care i-a schimbat viața din cauza luptelor interioare pe care le-a scos la iveală. Fostul șofer de camion, în vârstă de 53 de ani, și-a abandonat slujba chiar a doua zi după ce a câştigat suma uriașă, dar spune că i-a fost „foarte greu'' să facă față noilor circumstanţe de viaţă, scrie Observator.

Norocosul a declarat că suma de bani câștigată l-a îngrijorat și i-a provocat „depresie, stres și frustrare'': „Mi s-a părut foarte greu și mi-a creat numai probleme – probleme cu mine, pentru că nu purtam așa cum am funcționat întotdeauna'', a ţinut acesta să specifice. 

În ciuda câștigurilor uriașe, Lipsham a continuat să locuiască în casa lui modestă și nu a făcut nicio achiziție majoră, dar după doi ani în care nu a vrut să cheltuie, a făcut cunoştinţă cu cineva care „se pare că știa ceva despre bani''. Lipsham a trebuit să plătească o taxă uriașă de 60.000 de lire sterline, ca respectivul om să îl ajute cu aspecte precum sănătate, relații interpersonale, afaceri și gestionarea finanțelor, conform Daily Star. 

Dar după ce a călătorit câteva luni cu fiicele sale și a decis să investească banii în proprietate, Mark spune că scumpul său consilier a refuzat să-i vorbească și i-a sustras aproape 1,5 milioane de lire sterline. Soldul bancar al bărbatului a scăzut la 6,2 milioane de lire sterline, atunci când a lansat o luptă juridică împotriva consilierului. Disputa a fost soluționată de atunci în afara instanței. Cu toate acestea, povestea a avut un impact foarte mare asupra omului. 

Comentarii Facebook