„Cuvintele dor, dar nu-i bag în seamă”. Tânără de 27 de ani, îndrăgostită nebuneşte de un bărbat de 69 de ani, nu înțelege de ce oamenii o judecă


Iubirea la diferenţă de 42 de ani i-a adus multe jigniri unei femei din Filipine. Deşi multe persoane au judecat-o pe proaspăta mireasă de 27 de ani spunând că vrea pur şi simplu doar să ia banii soţului de 69 de ani, cei doi susţin că la mijloc nu este decât iubire pură.

Jackie, care s-a născut în Filipine, și Dave, s-au cunoscut pe un site de întâlniri online în 2016. La acea vreme, Dave care locuieşte în SUA, era în concediu în Cebu. Dave a fost cel care a făcut prima mișcare întrebându-și viitoarea soție dacă vrea să iasă la o cafea cu el, iar ea a fost de acord. Acum sunt căsătoriți de mai bine de trei ani şi spun că nimeni şi nimic nu i-ar putea despărţi, scrie Daily Mail.

filip.jpeg

S-au cunoscut pe un site de întâlniri online și de atunci nu au putut trăi separat

Jackie și cu mine ne-am întâlnit prima dată pe un site de internet numit Cherryblossoms. Eram în Cebu, în Filipine atunci și am observat profilul lui Jackie”, a povestit Dave într-un videoclip recent TikTok pe care l-a distribuit. 

I-am trimis un mesaj și i-am spus că îmi place profilul ei și că sunt interesat să o cunosc”, adaugă bărbatul.

„I-am dat numărul meu de telefon și a doua zi ne-am întâlnit la Starbucks și mi-a oferit o prăjitură cu ciocolată. Apoi ne-am dus la Jollibee la prânz”, a adăugat ea.

Jackie era puțin timidă atunci și era obosită după o tură lungă la serviciu, aşa că în acea zi am ajuns să vorbesc 95% din timp. Puteai simți că există suficientă legătură acolo încât să vrem să ne reîntâlnim. Așa că Jackie și cu mine ne-am mai întâlnit de câteva ori înainte de a ne întoarce în SUA. Acesta a fost începutul unei relații minunate, care este încă puternică.”, a continuat Dave.

Cuplul se confruntă în mod regulat cu critici dure cu privire la diferența semnificativă de vârstă, Jackie fiind considerată de unele persoane doar interesată de banii partenerului ei. Totuşi, vorbele rele nu îi afectează, după cum chiar ei afirmă: „Da, există o diferență de vârstă de 42 de ani. Ea are 27 de ani și eu 69 și pentru noi nu contează deloc. Cuvintele dor, dar aleg să nu-i bag în seamă”.

Videoclipurile postate de cei doi le-au adus mai bine de 32.000 de fani pe Tiktok, postând constant despre viaţa şi experienţele lor de cuplu.

Comentarii Facebook