Marti 31 Ianuarie

”Trăiesc în ritmul bătăii inimii minunii mele!” Vedeta PRO TV cerută în căsătorie la UNTOLD 2022 face un mare anunț


Rafila Roxana Hulpe, prezentatoarea PRO TV, cerută în căsătorie la UNTOLD 2022 de unul dintre directorii festivalului, a anunțat că este însărcinată. 

Am îndrăznit să visez, iar de acum trăiesc în ritmul bătăii inimii minunii mele.

O fetiță.

Bătaia inimii minunii mele de acum câteva luni m-a copleștit de atâta dragoste și binecuvântare. Niciodată nu L-am simțit pe Dumnezeu mai aproape, a fost clipa în care magia mi-a fost așezată nu pe palme ci direct în piept, peste bătaia inimii mele.

Această bucurie a vindecat mai mult decât orice de până acum și decat ar putea face ceva de acum înainte. Bătaia inimii minunii mele e lumina caldă și ține de bine, de curaj, de teamă, de bucurie, de panică, de control ori lipsa lui, de mult necunoscut, dar și de putere și mai ales bătaia inimii minunii mele ține de multă dragoste. Atât de multă cum nu am mai simțit și nici crezut că se poate. Nici măcar în clipele în care aud că eu, la rândul meu, sunt bătaia inimii minunii ei, a mamei mele.

Minunea mea mă învață de ceva vreme să fiu mai mult bună decât rea, mai mult liniștită decât vulcanul ce Dumnezeu a vrut să-l potolească.

Minunea mea e minunea noastră care ne-a ales să ne fie lumină și iubire în acest tumult numit viață.

Te iubim dincolo de nespus, minunea noastră!

Bogdan #împreună

Le-am povestit colegilor de la Revista VIVA! despre primele luni de sarcină, ne găsiți în online, dar și în varianta print cum ne place.

Mulțumesc pentru minunatele poze Banu Stefan”, a relatat Rafila Roxana Hulpe.

”Trupul dar și sufletul mi-au îngenuncheat de fericire. Da, nespus!” - Cum a fost cerută în căsătorie vedeta PRO la Untold 2022 - VIDEO

311729512_6271978109485864_192973650517318224_n.jpg

Comentarii Facebook