Salariul cunoscutului bucătar Cătălin Scărlătescu i-a lăsat mască pe toți


Chef Cătălin Scărlătescu, unul dintre cei mai apreciați bucătari din România, a povestit ce salariu avea în 1994.

Carismatic, bucătarul recunoaște că regretă unele decizii. ”Nu știu ce înțelegi tu din bani. Fii atent. În 1994, salariul meu era de 1400 de dolari”, a precizat Cătălin Scărlătescu în cadrul podcastului „La fileu”, moment în care Speak a rămas fără cuvinte. În 1994, salariul mediu net era de 150.000 de lei, iar un dolar 1600 de lei, deci un român câștiga sub 100 de dolari pe luna. 

Eu niciodată, din 1994, nu am coborât sub suma aia. Cu timpul, am crescut. Eu am muncit pe bani”, a adăugat juratu.

Dacă eu eram stâlpul care-ți aduceam banii în casă, eu îți produceam ție 30 de mii pe lună, cât îmi dădeai tu mie? Dacă nu intra suma corectă... lasă că am unde să muncesc”, a relatat chef Scărlătescu, care nu stătea pe gânduri când venea vorba despre schimbarea job -ului.

Bucătarul a fost și la un pas de a fi fentat: ”A încercat unu... El a încercat să încerce. Și când a văzut s-a liniștit și a zis: De azi înainte tu nu ai salariu. La cât vrei! Pentru că munceam foarte mult. Adică diferența dintre ce era înaintea momentului în care am venit eu la el în restaurant și după ce am venit eu era atât de mare”.

Cătălin Scălătescu este cunoscut pentru aparițiile în emisiunile televizate. Acesta încasează de la Antena 1 aproape 2000 de euro, pentru emisiunea Chefi la cuțite. 

Comentarii Facebook