Sambata 4 Februarie

”Bucătarul cu corset”, fiul regretatului Cristian Țopescu, a povestit despre celebrul jurnalist sportiv - VIDEO


Sebastian Țopescu, unul dintre copiii regretatului Cristian Țopescu, a debutat la TV după participarea la emisiunea „Chefi la cuțite”, unde a primit nota zece și un șorț de aur de la Florin Dumitrescu.

Fashion editor, Sebastian Țopescu, a povestit ce clipe frumoase a petrecut cu tatăl său.

Îmi este dor de tata, dar tot ce s-a petrecut cu el este un lucru firesc. Este cursul fiecărei persoane de pe acest pământ! Eu am privit și am înțeles un lucru și anume faptul că oamenii vin pe lume după care pleacă.

Sunt momente în viață în care mă gândesc la tata sau îmi aduc aminte de unele lucruri cu el. Rememorez acele clipe când jucam împreună șah și mă lăsa să câștig. El avea un talent aparte care mă făcea să cred că sunt cel mai bun și reușesc să îl înving dar nu era deloc așa. După mi-am dat eu seama, când am mai crescut, cum stau cu adevărat lucrurile”, a declarat  Sebastian Țopescu, pentru Click.

El nu are iubită și se concentrează pe cariera profesională.

O iubită nu am, pentru că nu am timp. Sunt mereu plecat pe drumuri și nu se leagă nimic. Ultima mea iubită a fost Valentina, de care m-am despărțit tot din cauza programului nostru. Nu aveam timp să ne dedicam unul altuia. Eram plecați amândoi pe drumuri, ne vedeam foarte rar și am stabilit împreună că cel mai bine este să punem punct”, a mai spus Sebastian Țopescu.

El a învățat de gătească de nevoie, nu de plăcere. ”Îmi place gătitul puțin. Nu prea am avut timp așa mult să învăț din cauza programului încărcat pe care îl am. Ultima data am gătit paste cu vongole. Mai gătesc când vin prietenii pe la mine, în rest, nu prea”, a mai explicat el.

Deși mulți se așteptau să devină fotbalist, Sebastian Țopescu s-a lansat în lumea modei/

Lucrez în momentul de față și de acasă și de la birou…mai sunt și plecat. Sper să nu mai vină pandemia să ne restricționeze din nou. Profesez ca și stilist pentru vedete și încerc să mă țin și de profesia de fashion editor. Fac din toate și de toate și nu îmi mai rămâne timp de nimic”, a mai spus fashion editorul.

Cristian Țopescu a fost unul dintre cei mai mari comentatori sportivi ai României. Acesta a murit în 2018, la vârsta de 81 de ani, și a avut trei copii. Regretata prezentatoare de televiziune Cristina Țopescu, care a fost și primul copil din mariajul cu Rodica, pe Cristi, cel de-al doilea copil, din căsătoria cu Rosemarie, și pe Sebastian, pe care l-a conceput cu Christel Ungar, o femeie mai tânără decât el cu 29 de ani.

Comentarii Facebook