Miercuri 24 Aprilie

„Sper să vină și o răsfățată în casă”. Vlăduța Lupău cochetează cu ideea unei familii numeroase, deși e însărcinată pentru prima oară


Vlăduța Lupău își dorește deja și alții copii. Artista și soțul ei, Adi Rus, vor deveni părinți de băiat peste aproximativ o lună. Se pare că îndrăgita cântăreață plănuiește ca pe viitor să-și mărească și mai mult familia. Având în vedere cât de răsfățată a fost ea de fratele ei mai mare, solista speră să aibă și o fetiță, după ce-l va aduce pe lume pe fiul ei.

Eu am un frate mai mare cu un an și două luni și întotdeauna am fost răsfățată de el… Așa că, da, sper să vină și o răsfățată în casă! Doi sau trei copii… că deja au camerele făcute.”, a declarat îndrăgita artistă într-un interviu pentru Viva.ro.

Spuneai că îți vei îmbrăca copilul cu haine de la second-hand și că nu-i vei cumpăra lucruri scumpe. De ce ai luat această decizie?

Spuneam acest lucru, într-adevăr, și m-a râs lumea! (râde) Ei bine, și eu am crescut și am umblat îmbrăcată cu haine de la second-hand și tocmai de aceea îmi doream să fac ceva și să reușesc în viață, ca să pot să-mi permit și eu hainele și lucrurile pe care mi le doresc. Poate dacă aveam doar haine de firmă sau lucruri scumpe, nu mai știam cum e să nu am și valoarea lor. De aceea am să încerc, pe cât posibil, chiar și prin acest aspect, să-mi educ copilul să învețe că nu-i totul de-a gata și că se poate orice! Ca să poți orice, trebuie să faci ceva!

Multe femei își angajează bonă atunci când aduc pe lume un copil. Crezi că vei face la fel sau vei apela la ajutorul familiei, cum ar fi mama ta, pentru creșterea băiețelului?

Ne-am gândit la un moment dat să angajăm o persoană, dar pentru început cu siguranță nu va fi nevoie. O avem pe soacra mea, care de abia așteaptă să-și intre în rolul de bunică, și pe mami, care deja e obișnuită cu acest rol. Eu pot să-mi văd de treabă liniștită cât sunt ele.

Vlăduța, ai o siluetă impecabilă. Vreau să ne spui cum reușești să te menții în formă chiar și acum, când ești însărcinată. Ai grijă la alimentație, faci sport? Cum arată meniul tău zilnic?

Meniul meu zilnic… Să nu fiți invidioase, fetelor, dar vă zic sincer: mănânc orice, oricând! Și nici nu merg la sală! Cred că genetica mea e bună în acest sens și cred că reușesc să-mi păstrez cât de cât kilogramele prin faptul că eu consum destul de multă energie cântând și pierzând nopțile… prin oboseală și de multe ori epuizare. Bine, trebuie să recunosc faptul că acum am pus ceva kilograme pe mine, însă sunt normale… Suntem doi, a explicat Vlăduța pentru Viva. 

Comentarii Facebook