Solistul de la The Motans: Moscova nu e superficială precum Bucureștiul. În Ardeal mă simt ca în Republica Moldova


Denis Roabeș, solistul The Motans, a spus că în Ardeal se simte ca în Republica Moldova.

Un lucru interesant în Moscova: nu mi s-a părut atât de superficială precum Bucureștiul. Oamenii sunt mult mai deschiși acolo. Fiecare om, din altă țară, se străduie să fie figura țării din care vine, se simte ca și cum reprezintă el acea zonă, să dea tot ce are el mai bun. Mă doare că oamenii confundă poporul rus cu politica rusească. Să nu credeți că politica internă acolo e strălucită. Lucrurile se duc spre un scenariu care nu e vesel”, a mărturisit cântărețul, la o emisiunea de a lui Mihai Morar.

Solistul The Motans se iubeste cu o clujeancă

The Motans are o relație stabilă cu Bianca, o clujeancă pe care a cunoscut-o în cercul de prieteni al lui Mircea Bravo, cei doi locuind acum în Capitală.

În Ardeal mă simt ca în Republica Moldova, clujenii au ceva din moldoveni. Totuși, în București mă simt ca acasă, ceea ce la Moscova nu mă simțeam. Nu înțeleg de ce! Poate fiindcă mi-am găsit un rost”, a mai spus artistul. Și a dezvăluit viitorul pas uriaș: un copil! „Cunosc mulți oameni care au copii și s-au schimbat în bine, și sunt fericiți”, a conchis Denis.

Comentarii Facebook