„Sfaturi” pentru părinți de la Horia Brenciu: Fără impuneri de idei sau alte principii „mature”


Horia Brenciu are o familie frumoasă cu patru copii. Întrebat despre cum arată viața sa ca artist și tată în același timp, artistul a mărturisit că are zile și zile, dar le prețuiește pe fiecare în parte. Brenciu a mai povestit cum reușește el și soția sa, Alice, să mențină echilibrul familiei și cum îi educă pe cei mici.

Cu dragoste, fără orgolii, cu deschidere, fără impuneri de idei sau alte principii „mature”. Încerc să îi înțeleg fiecăruia gândurile, planurile de viitor, relațiile, asta în special la fetele mari și, în general, vreau să fie apropiați unul de altul… Până acum, totul decurge conform planului’’, a declarat Horia Brenciu pentru VIVA!

Artistul spune că viața sa, asemeni altor oameni are și zile nasoale, însă secretul este pasiunea. Artistul pune pasiune în fiecare lucru pe care îl face.

Viața mea are zile mișto și zile nasoale. E imperfectă, ca și mine… Dar asta nu mă împiedică s-o fac mai frumoasă, pe măsură ce curge. Ziua poate să aibă și 30 de ore. Dacă nu le umpli cu drag, cu iubire, tot degeaba… Crezul meu este că în tot ceea ce fac e necesar să strecor pasiune, fie că sunt la concert sau în familie, fie că sunt la tenis sau merg cu copiii prin parc… Trebuie să facem ca viața noastră să merite, și pentru asta e esențial să avem amintiri, pentru că prin ele vezi cât de frumos și intens ți-ai trăit zilele. Sună frumos, nu-i așa? Nu-mi iese tot timpul rețeta asta, dar nu mă dau bătut’’, a mai spus artistul în cadrul interviului VIVA!

Comentarii Facebook