Fostul student de la UMF Cluj, care iubește România mai mult decât românii, a deschis în Cluj un salon de înfrumusețare unde poți fuma narghilea


La Cluj-Napoca s-a deschis un salon care pe bună dreptate merită titlul de „cel mai îndrăzneț salon de înfrumusețare”. Camel Salon oferă servicii de tuns, coafură și manichiură. Însă, cel mai important lucru este că vorbim despre o cu totul altă atmosferă. O atmosferă orientală, caldă, care îți seduce rapid privirea și te transpune într-o perioadă de care ți-e dor când te plictisești de zilele monotone ale urbei, vacanța. 

Ritmurile muzicale care te duc cu gândul la zilele însorite, nu sunt singurul element care te va face să te îndrăgostești de Camel Salon. Proprietarul salonului a avut grijă ca fiecare persoană care lucrează aici să te învăluie cu iubirea și grija sa. Danish Ashraf și-a dorit foarte mult să creeze un loc în care oamenii să se poată relaxa, fără să se plictisească. Astfel, clujencele sau clujenii care ajung la Camel Salon, au posibilitatea să încerce nu doar serviciile de înfrumusețare, ci chiar pot savura băutura preferată sau pot cere o narghilea. 

narghilea.jpeg

Medicul Danish Ashraf, cel care a pus pe roate deja faimosul restaurant indian Da Camel, din Cluj-Napoca, spune că vrea să le ofere clienților respect oriental și servicii de top, însă la prețuri accesibile. În anul 2007, Danish a ajuns din India în România, lăsându-și familia pe un alt continent, pentru a face medicină la una dintre cele mai prestigioase universități din țară, UMF Cluj.

Acum, Danish este proprietarul unui club de muzică orientală din Cluj, dar și al unui salon inedit de frumusețe. Pandemia i-a pus afacerea la grele încercări, însă Danish cu zâmbetul pe buze a reușit să depășească și această criză, ca acum să le ofere clujenilor servicii de cea mai bună calitate.

Povestea sa poate fi cititiă aici: Povestea unui fost student străin de la UMF Cluj, care iubește mai mult România decât românii: „Urăsc că oamenii apreciază doar ce au alții”

Am deschis Da Camel Club în 2014. Datorită acestui business am reușit să deschid salonul de frumusețe Camel și să ies din criza pandemică de doi ani. Mi-am dorit foarte mult să creez un loc unic cu muzică orientală, în care oamenii să se relaxeze. În momentul de față, nu mai sunt cluburi de muzică orientală în Cluj. Eu sunt singurul proprietar al unui asemenea club. Nu mai există nici saloane în care să poți fuma o narghilea. Eu mi-am dorit enorm să creez un loc magic în care clientul să lase toate grijile după ușă, cu toții merităm să ne simțim bine, să fim tratați regește măcar uneori”, explică Danish. 

camel 3.jpeg

Știri de Cluj: Cu ce vă surprindeți clienții, de ce este mai bine să vină aici decât la un salon ordinar? 

Viața asta, dacă nu savurezi momentul, trece. Eu vreau ca clienții să știe asta, să se schimbe, să nu dea vina pe lume. Totul începe de la tine, toți suferim, toți trecem prin clipe de tristețe și de fericire, însă fericirea nu costă prea mult. După doi ani de pandemie, fiecare merită mai mult, mai multe clipe de fericire, de relaxare. Când mergi la un salon, petreci acolo minim 40-60 de minute nu te poți uita doar în oglindă, nu? Muzica și narghileaua te fac să vibrezi, să simți gustul vieții. Am legat lucrurile normale cu divertismentul, conceptul e unic. Știu că inițial oamenii sunt reticenți, însă până nu încerci ceva diferit, nu ai de unde să știi dacă ți se potrivește sau nu”, explică Danish. 

Știri de Cluj: Serviciile prestate la un salon de înfrumusețare necesită multă îndemânare, cât de calificat este personalul care lucrează aici?

Oamenii care încep să lucreze cu mine îmi rămân alături mult timp. Am încercat mereu să creez un mediu de lucru plăcut, iar de la ei cer un singur lucru, să fie fideli interesului clientului. Toți oamenii au diplome, cursuri, sunt calificați. Au o experiență de muncă bogată, coaforul de vreo 10 ani, fata care face unghiile 4-5 ani. Fiecare client care vine la Camel Salon este tratat ca un rege, scopul este simplu, să revină, de aceea facem totul ca oamenii să fie mulțumiți de produsul final”, spune proprietarul salonului. 

camel 1.jpeg

Știri de Cluj: Care sunt prețurile la Camel Salon? Serviciile vor fi mai costisitoare, ținând cont de faptul că oferiți și servicii nonconformiste?

Danish:Eu sunt un om care își asumă investițiile și preferă să le scoată pe termen lung, fără să penalizeze clienții. Prețurile sunt normale, nu am de gând să-i taxez pe oameni dublu pentru ce iau de la bar. O narghilea simplă ajunge la 30 de lei, prețul este chiar mai mic, decât în localurile cu narghilea. Ba chiar de ziua clienților noștri avem și o ofertă specială, orice meniu e gratis sau mai bine spus „plata” este doar un  „La mulți ani!”. 

Camel Salon este singurul salon din România care a avut îndrăzneala de a îmbina lucrurile și de a oferi altfel de servicii, mult mai prietenoase. Prețurile de la Camel Salon sunt sub cele de pe piața de profil din Cluj-Napoca. Un tuns este 50 de lei, un masaj 30 de lei, iar un pachet complet pentru bărbați: tuns + barbă + mască facială +narghilea 100 de lei. 

Pentru femei serviciile sunt complexe. Stiliștii de la Camel Salon fac coafuri, tunsori, tratamente de păr și manichiură. Astfel, dacă vrei să faci o incursiune în minunata lume orientală, Camel Salon este locul perfect pentru o „vacanță” imaginară. Salonul este situat pe strada Tipografiei nr.8, fiind o locație ultracentrală puteți să ajungeți aici ușor, din orice parte a orașului. Vezi AICI detalii despre salon.

camel 2.png

Comentarii Facebook