Duminica 28 Aprilie

Scandal între fiicele lui Victor Socaciu și Marina Almășan: ”Să se abțină de la orice afirmații tendențioase”


Fiica cea mare a lui Victor Socaciu a luat poziție în scandalul mediatic dintre Marina Almășan și ultima soție a regretatului artist, Brândușa Simion Socaciu.

Ana Maria Socaciu este de partea acesteia din urmă și o acuză pe prezentatoarea TVR, prin intermediul CANCAN.RO, că i-ar fi șantajat și denigrat tatăl.

Lupta pentru avere și drepturile de autor s-au terminat luna trecută. Potrivit Marinei Almășan, cele mai multe melodii i-ar fi rămas fiului lor, Victoraș, miza cea mai mare fiind melodia „Lângă inimă îmi stai”, care ar fi fost compusă chiar pentru vedeta TVR.

În calitate de moștenitori legali ai celui care a fost Victor Socaciu tată si soț, precum și în calitate de deținători a majorității drepturilor de autor (75%) (..) dezmințim în totalitate afirmația eronată conform căreia piesele lui Victor Socaciu au fost scrise în timpul căsniciei cu Marina Almășan, ori că ar fi fost scrise pentru acesta”, au transmis Iulia Ana Socaciu, Ana Maria Socaciu, Brîndușa Socaciu.

Cele trei moștenitoare spun că nu este adevărat că lui Victoraș i-au revenit 80% din drepturile de autor, explicând că fiecare moștenitor are dreptul la câte 25%.

(...) Persoanele care nu fac parte din familie și care l-au denigrat cât au putut cat timp a trăit, acuzându-l, printre altele de șantaj, precum si de multe alte lucruri nefondate, să se abțină de la orice afirmații tendențioase de acum înainte, și să-l lase într-un final să se odihnească în pace!”, au transmis cele trei prin intermediul sursei citate. 

Consider necesar să mă retrag din această mocirlă, în care respectiva înțelege să cufunde memoria lui Victor. Ca atare, din acest moment nu mă mai deranjează dacă-și arogă toate cele câteva sute de cântece ale lui Victor: să fie ale ei”, a spus vedeta TVR.

Victor Socaciu a murit pe 27 decembrie 2021 la vârsta de 68 de ani. Artistul a fost căsătorit de patru ori.

Marina Almăşan, cea de-a treia soţie a artistului, a lansat anul trecut o carte de amintiri intitulată ”Ceasul iubirii... cei 16 ani alături de Victor Socaciu”. Pe fostele soții le-a numit ”văduvele negre”.

Nu am niciun război cu fostele. Pe prima soţie a lui Victor nu am cunoscut-o, ea trăind de multă vreme în Australia. Ştiu doar ca a fost prima iubire a lui Victor şi o femeie remarcabilă. Pe а doua soţie am cunoscut-o, ba cred chiar că am avut-o invitată într-o emisiune a începuturilor mele, când nici nu cred că ştiam că este soţia lui Victor. Ţin minte că era o femeie foarte frumoasă şi distinsă.nVictor nu şi-a vorbit niciodată de rău fostele soţii, această eleganţă făcea parte din felul său de a fi. La ultimul personaj nu-mi pierd vremea să mă refer, ştiind modul urât în care s-a insinuat în viaţa familiei noastre”, declara Marina Almăşan. 

Comentarii Facebook