Miercuri 24 Aprilie

S-au despărțit Kamara și Andrei Ștefănescu, fondatorii trupei Alb Negru? Nu mai au timp nici să își vorbească


Kamara și Andrei Ștefănescu au fondat trupa Alb Negru și au avut succes, dar în spatele poveștii era și o mare prietenie.

În ultima vreme au fost văzuți numai separat și au apărut informații despre o posibilă ruptură. Kamara, faimosul de la Survivor România a explicat cum stă, de fapt situația.

Andrei e la emisiune, filmează, de aceea nici nu a putut lua parte la acest spectacol, pentru că era și el în poveste. Dar dacă are de filmat cu proiectele lui e mai complicat. E mai mult om de televiziune, în ultima vreme, și-l înțeleg perfect, acesta e jobul lui. Pe lânga asta, funcționăm ca trupă împreună la concerte sau prin videoclipuri, mai puțin împreună prezentând ceva, deși eu sunt și asta la bază, jurnalist și prezentator de televiziune. Sperăm să reactivăm și mai bine povestea Alb Negru”, a declarat Kamara pentru playtech.ro.

Cei doi nici măcar nu mai au timp să se întâlnească. ”Mai rar (ne vedem), nu la fel ca înainte, pentru că nu are timp să se odihnească. De luni până sâmbătă e în focuri, doar duminica e ziua lui liberă”.

Andrei Ștefănescu prezintă emisiunea ”Star matinal”, de la Antena Stars.

Trupa Alb Negru a debutat în 2004

Alb Negru este o trupă românească de muzică pop formată din Kamara Ghedi și Ștefănescu Andrei. Cei doi "Alb Negru" și-au realizat debutul în 2004 la Festivalului de la Mamaia, unde au revenit doi ani mai târziu cu piesa Hello (Muza mea), câștigând Premiul de Excelentă Artistică "Madalin Voicu".

În 2007, alături de Todomondo, ei câștiga finala națională Eurovision și reprezintă România la Helsinki, unde se clasează pe locul 13 din 41 de țări. Cei doi au lansat împreună 4 albume, 8 videoclipuri și 9 single-uri.

De-a lungul vremii ei au colaborat cu artiști de renume ai României precum: Andra, Nico, Paula Seling, Horia Brenciu, Vlad Crețu, Andreea Bănică.

Kamara Ghedi a crescut în Guineea franceză și a copilărit în Drumul Taberei. Are patru frați în țări diferite și se mândrește cu o descendență princiară.

Tatăl său era originar din Guineea Franceză și a murit în România, la doar 32 de ani. De atunci, mama lui, româncă cu origini grecești, s-a mutat definitiv în Guineea. În decembrie 2012, Kamara s-a căsătorit cu Oana Hănțoiu.

Din partea tatălui meu am o descendenţă princiară, dar nu mă încălzeşte cu nimic acest lucru. Sunt un simplu om şi atât. Tatăl meu a murit acum 26 de ani, aici, în România, la doar 32 de ani”, spune cu regret Kamara, în 2010.

Comentarii Facebook